S.C. GAZ EXPERT DENS S.R.L.  executa toata gama de instalatii sanitare, fie ca este vorba de o baie sau bucatarie de bloc, case sau ansambluri de case, ori blocuri, pentru fiecare dintre acestea avem solutia potrivita de alimentare cu apa sau canalizari.

Comercializam, montam sau inlocuim obiecte sanitare: vase de toaleta clasice sau incorporate in pereti/structuri; bide-uri; cazi si cabine de dus cu sau fara hidromasaj,  baterii de lavoare, spalatoare,de cada sau dus;lavoare sau spalatoare.

Montam si comercializam de asemenea si hidrofoare, pompe de apa sau statii de pompare, clorinare sau dedurizare a apei, vase tampon, boilere electrice sau termoelectrice, cat si solutii alternative de producere de apa calda menajera cu panouri solare.

Pentru oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati.

Va multumim.

 

Solicita oferta

 

Despre  Noi

S.C. GAZ EXPERT DENS S.R.L. societate autorizata A.N.R.E. executa instalatii de gaze, termice si sanitare, verificari tehnice periodice obligatorii la 2 ani, verificari tehnice periodice pentru orice marca de centrale termice, montaj electrovane si detectoare de gaz.

Contact

0762.658.375

contact@gazexpertdens.ro

facebook.com/GazExpertDens

telefon 0762.658.375
Toggle Bar